Sałatka szpinakowo-Korzenna z grzybami i nerkowcami

Sałatka szpinakowo-Korzenna z grzybami i nerkowcami
Sałatka ze szpinakiem i Radicchio z grzybami i nerkowcami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka soku z cytryny, prażone orzechy nerkowca, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem i nerkowcami, Frisée, Radicchio I Mieszana Zielona Sałatka Z Krewetkami I Grzybami, oraz Frisée, Radicchio i mieszana Zielona sałatka z krewetkami i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz szpinak i wszystkie pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać sos do smaku; wrzucić do herbu. Sałatkę podzielić na 6 talerzy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn