Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szpinakiem z ciepłym sosem bekonowym. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczarki, liście szpinaku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym, Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Boczkowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni dodać boczek i gotować na średnim ogniu, aż chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na papierowy ręcznik wyłożony płytką, aby osuszyć. Z grubsza posiekać i odstawić.
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Ogrzać pozostały tłuszcz na średnim ogniu, dodać szalotki i gotować przez 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Ubij w occie, żądaną ilość musztardy, sól i pieprz, do smaku. Zeskrobać brązowe bity z dna patelni, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie usunąć patelnię z ognia.
Do sałatki, w dużej salaterce, wrzucić razem szpinak, grzyby, boczek i cebula.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do połączenia.