Sałatka Rolnicza
Sałatka rolnika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 329 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka frisée, jajka, radicchio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka rolnika, Sałatka Rolnicza (Farmersalat), oraz Sałatka z rynku rolniczego.
Instrukcje
Doprowadzić 12 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać jajka; gotować od 5 (miękko gotowane) do 7 (twardo gotowane) minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z ognia i pozostawić jajka w gorącej wodzie 1 minutę; odcedzić. Obierz pod zimną bieżącą wodą.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Delikatnie wymieszać boczek, rukolę, kolejne 4 składniki i pożądaną ilość parmezanu Vinaigrette. Podzielić mieszaninę między 8 salaterek. Na wierzchu po 2 połówki jajek.
Posypać solą i pieprzem do smaku.
Podawać z pozostałym parmezanem Vinaigrette.