Sałatka pszenna z grillowaną czerwoną cebulą

Pęknięta Sałatka pszenna z grillowaną czerwoną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka cebuli, pomidorów śliwkowych, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami, Przegrzebki morskie z pękniętą sałatką pszenną, pieczoną czerwoną papryką tahini Vinaigrette i grillowanymi cytrynami, oraz Śródziemnomorska Sałatka Pszenna.
Instrukcje
Umieścić bulgur w dużej misce i przykryć wrzącą wodą, odstawić 15 minut i odcedzić.
Plastry cebuli posmarować z obu stron oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj z obu stron, aż prawie się ugotujesz, Usuń i grubo posiekaj.
Bulgur umieścić w dużej misce, dodać pozostałe składniki i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać w temperaturze pokojowej.