Posiekana sałatka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 12. Mieszanka octu winnego, marchew, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Sałatka Posiekana, oraz Posiekana sałatka na wynos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij razem ocet, cukier, szalotka,1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce, następnie dodaj olej w strumieniu, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Pozostałe składniki wymieszać z dressingiem.
3
Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1
* Dressing można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Warzywa i sałatę można posiekać 1 dzień wcześniej i przechowywać osobno, a jednocześnie schłodzić w zamykanej plastikowej torbie wyłożonej wilgotnym papierowym ręcznikiem.