Sałatka Jajeczna Ogórkowo-Bazyliowa

Sałatka Jajeczna Ogórkowo-Bazyliowa
Ogórkowo-Bazyliowa sałatka jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś lekko bazylia, sól koszerna, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pomidorów, ogórków i bazylii, Sałatka z ogórków, pomidorów i bazylii, oraz Sałatka z truskawek, ogórków i bazylii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie połączyć jajka, ogórki, szalotki, zielonej cebuli i bazylii w średniej misce. Wymieszać z majonezem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MajonezMajonez
OgórekOgórek
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przechowywać w lodówce do trzech dni.
3
From Chicken and Egg: A Memoir of Suburban Homesteading with 125 Recipes by Janice Cole. Copyright © 2011 by Janice Cole; photographs copyright © 2011 by Alex Farnum. Wydany przez Chronicle Books LLC.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
JajkoJajko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn