Ogórkowo-Bazyliowa sałatka jajeczna to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś lekko bazylia, sól koszerna, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pomidorów, ogórków i bazylii, Sałatka z ogórków, pomidorów i bazylii, oraz Sałatka z truskawek, ogórków i bazylii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Delikatnie połączyć jajka, ogórki, szalotki, zielonej cebuli i bazylii w średniej misce. Wymieszać z majonezem, solą i pieprzem.