Sałatka Jabłkowo-Żurawinowa

Sałatka Jabłkowo-Żurawinowa
Sałatka jabłkowo-żurawinowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 94 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka selera, smaczne jabłka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Żurawinowo-Jabłkowa, Sałatka Żurawinowo-Jabłkowa, oraz Sałatka Z Żurawiną Jabłkową.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać majonez, śmietanę i cukier. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przechowywać w lodówce 2 godziny.
3
Podawać na sałacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn