Sałatka Farro, fasolka szparagowa i koper włoski z tuńczykiem

Sałatka Farro, fasolka szparagowa i koper włoski z tuńczykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farro, fasola szparagowa, i sałatka z kopru włoskiego z Tunan spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś żarówkę kopru włoskiego, oliwki utwardzone olejem, pełnoziarniste farro i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciepła sałatka z zielonej fasoli i Farro, Sałatka z pieczonych grzybów i zielonej fasoli Farro, oraz Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz farro, 1/2 łyżeczki soli i 4 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 60 minut lub aż farro będzie miękkie, ale nadal lekko żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Drenaż. Lekko schłodzić.
3
Podczas gdy Farro gotuje, wypełnić INNY ŚREDNI rondel dwie trzecie pełne wodą; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać fasolkę szparagową; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
5
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Połączyć olej, ocet, sok, musztarda, i czosnek w dużej misce; wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj farro, fasola, pomidory, i następne 4 składniki (przez zieloną cebulę); wrzucić dobrze do połączenia. Płatek tuńczyka na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
FarroFarro
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
8
Dodaj tuńczyka do sałatki; wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn