Sałatka Bella Bruschetta

Sałatka Bella Bruschetta
Sałatka Bella Bruschetta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 20 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz parmezan, bazylia, pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bella, dash i bella, oraz Bella ' s Mac and Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sos z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
2
W dużej misce wrzucić sałatę z 4 kolejnymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać mieszankę opatrunkową; lekko wymieszać.
4
Wierzch z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn