S ' mores Brownie Bars
S ' mores Brownie Bars może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 40 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1537 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to S ' mores Brownie Bars, S ' mores Brownie Bars, oraz Brownie Red Velvet Gooey S ' mores Bars.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Wytnij dwa 16-calowe kawałki folii i linii 8-calowy kwadratowy patelni do pieczenia, pozwalając nadmiar powiesić na boki. Spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Rozbij krakersy graham na małe kawałki i pulsuj w robocie kuchennym, aż staną się drobnymi okruchami. Roztopić 4 łyżki masła.
Dodaj roztopione masło, 1 łyżkę cukru i 1/4 łyżeczki soli do okruchów i pulsuj, aby połączyć. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Roztopić czekoladę i pozostałe 8 łyżek masła w średniej misce w kuchence mikrofalowej, 1 do 2 minut, zatrzymując się co 20 sekund, aby wymieszać gumową łopatką.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut.
Drewnianą łyżką wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki cukru, jajka, espresso w proszku, wanilię i 1/4 łyżeczki soli.
Dodać mąkę i proszek do pieczenia i wymieszać na gładką masę.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 25 do 30 minut, aż wykałaczka włożona do środka ciastek wyjdzie z wilgotnymi okruchami. Nie przesadzaj.
Przenieś do regału chłodzącego i góry z piankami.
Dostosuj stojak piekarnika do górnej trzeciej pozycji i podgrzać brojlery. Broil aż pianki są złotobrązowe, 1 do 3 minut. Schłodzić na patelni 1 godzinę. Używając zawiesia foliowego, przenieś bezpośrednio do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Pokroić w 2-calowe kwadraty i podawać.