Słynna Sałatka ziemniaczana z koperkiem Jane to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz seler, cebulę, yukon gold i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słynna zupa Tortilla Jane Fox, Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 6-do 8-quart patelni, połączyć ziemniaki i 4 ćwiartki wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić i odstawić, aż ostygnie na tyle, aby dotknąć, o 15 protokół.
3
Tymczasem w dużej misce wymieszaj seler, majonez, ocet, cebulę i marynatę. Ciepłe ziemniaki obrać, pokroić w 1-calowe kawałki i dodać do dressingu; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle Relish
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odstawić w temperaturze pokojowej lub schłodzić do ostygnięcia.
5
Dodać jajka, natkę pietruszki i posiekany koperek, delikatnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.