Słodko-kwaśna fasolka szparagowa
Słodko-kwaśna fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 123 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz Catalina dressing, cebula, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-kwaśna fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.