Słodki Pudding Ricotta z prażonymi winogronami
Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, winogrona, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kulki Ricotta pokryte orzechami laskowymi z prażonymi winogronami, Wegańskie Crostini z ricottą, prażonymi winogronami i cebulą, oraz Świeże lody Ricottan z prażonymi winogronami i prażonymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° z półkami w środkowej i dolnej trzeciej.
Masło 9-calowy szklany lub ceramiczny talerz ciasto z odrobiną masła, a następnie rozprowadzić bułkę tartą w płycie do pokrycia.
Zmiksować ricottę, jajka, cynamon, sól i 3 łyżki cukru w blenderze, aż będzie bardzo gładka, o 2 protokół.
Wlać ciasto do talerza ciasta i posypać orzechami.
Piec w środku piekarnika, aż nadmuchane, złoty, i po prostu ustawić, o 25 protokół. Chłodny budyń na stojaku.
Podczas gdy budyń piecze, wrzucić winogrona z pozostałym masłem, pozostałe 2 łyżki cukru i octu w małej płytkiej patelni do pieczenia i niech macerat.
Zwiększyć temperaturę pieca do 218°.
Pieczemy winogrona w dolnej trzeciej części piekarnika, potrząsając patelnią od czasu do czasu, do miękkości, ale nie rozpada się, 10 do 12 protokół. Chłodne winogrona, aż tylko ciepłe i podawać wraz z budyniem.