Lasagne Toss może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,8 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 465 kalorii. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka twarogu, czosnku, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Weeknight Toss Lasagne, Weeknight Toss Lasagne i Treat Toss.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę z cebulą, czosnkiem i solą. Wymieszaj sos spaghetti; gotować, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Chianti, Montepulciano i Sangiovese to świetny wybór na lasagne. Lasagne dobrze komponuje się z czerwonym winem o średniej treściwości i wyższej kwasowości. Sangiovese, Montepulciano i Chianti pasują do rachunku. Możesz spróbować NV Ruinart, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 89 dolarów za butelkę.