Rzut Antypasto

Rzut Antypasto
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Rzut Antipasto może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sałatę, marynowane karczochy, pepperoni i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Muszka Makaron Toss, oraz Ham' n ' Noodle Toss dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić fasolę, karczoch serca, oliwki i dressing w dużej misce. Top z rzymską i sałatą. Ułóż jajka i pepperoni na sałatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
ZieloniZieloni
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SałataSałata
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
OliwkiOliwki
FasolaFasola
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
3
Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin. Wrzucić tuż przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn