Rzodkiewka w rumianym maśle i cytrynie
Rzodkiewki w rumianym maśle i cytrynie to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 57 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz rozdarte liście rzodkiewki, masło, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cukier, Rzodkiewki I Edamame Z Masłem Cytrynowym, Pieczona Rzodkiewka Z Brązowym Masłem, Cytryną I Rzodkiewką, oraz Pieczona rzodkiewka z brązowym masłem, cytryną i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Dodaj rzodkiewki na patelnię; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-miękkie.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj rzodkiewki na patelnię; smażyć 3 minuty lub aż masło jest rumiane i pachnące.
Dodaj skórkę, sok i sól; gotuj 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z liśćmi rzodkiewki i pieprzem.