Rzodkiewka, Enoki, mandarynka i sałatka z awokado z " uczty

Rzodkiewka, Enoki, mandarynka i sałatka z awokado z
Rzodkiewka, Enoki, mandarynka i sałatka z awokado z " uczty jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, belgijską endywię, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Awokado I Mandarynek, Sałatka z rukoli, awokado i mandarynki, oraz Sałatka z awokado i mandarynki z Jalapeño Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rzodkiewki pokroić tak cienko, jak to możliwe mandoliną lub bardzo ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Umieść mandarynkę na desce do krojenia i odetnij trochę z obu końców, aby utworzyć płaskie powierzchnie. Ustaw mandarynkę na jednym z płaskich końców. Używając dużego, ostrego noża, ogol skórę, obierz i jak najwięcej pestek wzdłuż krzywej owocu. Wycisnąć wszelkie soki ze skóry do małej miseczki i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pracując nad miską z sokami ostrym nożem do parkowania, przytrzymaj mandarynkę w dłoni nie dominującej i użyj dominującej dłoni, aby przeciąć segment wzdłuż membrany.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wytnij wzdłuż przeciwległej błony (W V), uwalniając segment i zbierając wszelkie soki i sam owoc w misce poniżej. Powtórz ze wszystkimi segmentami, a następnie wyciśnij Pozostałe soki z membran i wrzuć. Powtórz z pozostałymi mandarynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Sok z mandarynek wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Ułóż endywii, rzodkiewki, segmenty mandarynki i awokado wśród talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
7
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj enoki, doprawić solą, i gotować, aż chrupiące i brązowy, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Posypać gotowaną enoki sałatką.
10
Skropić sosem, doprawić solą i pieprzem, rozsypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn