Rzepa tłuczona z kminkiem
Puree rzepa z kminkiem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kminek, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Puree Czosnkowe Rzepa, Puree z marchwi i rzepy, oraz Rzepa tłuczona i szałwia.
Instrukcje
Umieść rzepy w garnku i przykryj wodą; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż rzepa zmieni kolor na żółtawo pomarańczowy i będzie miękka, 10 do 12 minut.
Spuścić wodę, pozostawiając rzepy w garnku.
Masło i kminek wymieszać z Rzep. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Użyj masher ziemniaczany rozgnieść rzepy do pożądanej konsystencji. Wymieszać śmietanę i ponownie zacieru, dobrze mieszając.