Rzepa i rabarbar Kraut
Rzepa i rabarbar Kraut może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet jabłkowy, rabarbar, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Komosa ryżowa z agrestem, rabarbarem, koprem i Rzep, Kiełbasa i Kraut, oraz Kraut Bierocki.
Instrukcje
Obrać rzepy i grubo zetrzeć je w misce. Wymieszać z solą i octem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Pokroić rabarbar na 2-calowe kawałki.
Wytnij każdy kawałek wzdłuż na 3 paski. Umyć w zimnej wodzie i odsączyć.
Umieść rabarbar w dużym rondlu i wymieszaj z cukrem. Gotować rabarbar na umiarkowanym ogniu przez 5 minut, lub aż rabarbar zaczyna więdnąć, ale nadal jest lekko chrupiące.
Odcedzić startą rzep w durszlaku lub sitku, wyciskając jak najwięcej płynu. Złóż rzepy do rabarbaru i gotować do ogrzania przez.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;