Ryż z warzywami, wodorostami i kiełkami

Ryż z warzywami, wodorostami i kiełkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,56 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendry, szalotki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać krótki ryż brązowy ziarno można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Edamame z tofu, kiełkami fasoli i wodorostami, Policzki Wołowe, Wodorosty, Ostrygi, Kiełki I Rzodkiewka, oraz Zupa Miso z tofu, wodorostów Wakame, ryżem i jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w szerokim ciężkim garnku.
Dodać ryż, zmniejszyć płomień do średniego i gotować, pod przykryciem, 45 protokół.Tymczasem rozgrzać oleje na dużej patelni.Drobno zmielić czosnek i imbir i dodać do patelni.Sauté tylko przez minutę.
Dodaj shitaki i sauté 2-3 więcej minut.
Dodaj daikon i jarmuż i sauté 2-3 więcej minut.
Dodać ugotowany ryż i wszystkie pozostałe składniki i wymieszać, aby połączyć.Gotować 2-3 więcej minut, tylko do gotowane przez.