Ryż z kokosem i rodzynkami (Arroz con coco y Pasas)
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Ryż z kokosem i rodzynkami (Arroz con coco y Pasas) może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 300 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko kokosowe lub, sól, ryż, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ryż z Coca-Colanem i rodzynkami (Arroz con coca-Cola y Pasas), Arroz Con Coco (Kolumbijski Ryż Kokosowy), oraz Ryż z kokosem i krewetkami (Arroz Con coco Y Camarones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mleko kokosowe w ciężkiej patelni z sosem i gotować na średnim ogniu przez około 30 minut, od czasu do czasu zeskrobując dno patelni, aby zapobiec przypaleniu titoté.
Dodać ryż i gotować, często mieszając, aż dobrze pokryte titoté przez 1 minutę.
Dodać wodę, rodzynki, sól i cukier. Doprowadzić do wrzenia, mieszając raz.Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować delikatnie. Przykryć przez około 20 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki i woda wchłonie.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
Podawać na gorąco i cieszyć.