Ryż Szpinakowy Z Koperkiem

Ryż Szpinakowy Z Koperkiem
Ryż szpinak koperkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 176 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mleko, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ryż Koperkowy, Strudel szpinakowy z syropem balsamicznym, oraz Palak Rice-Ryż Szpinakowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Na patelni 6-do 8-quart rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i szpinak i mieszać często aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Szpinak wyjąć i posiekać. Wróć do pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać ryż i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Dodać 2 szklanki gorącej wody i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Wymieszać z mlekiem, koperkiem, sokiem z cytryny i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
8
Przenieść mieszaninę do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia i rozprowadzić poziom. Dollop kwaśną śmietaną, przykryć patelnię folią i piec do ogrzania przez, 10 do 15 protokół. Wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn