Ryż Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj smażony ryż. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 149 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, cukier, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Smażyć wołowinę i brokuły, Mongolska Wołowina Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku podsmaż wieprzowinę w 2 łyżeczkach oleju przez 3-5 minut lub do momentu, gdy przestanie być różowa.
Usuń i utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni rozgrzej pozostały olej.
Dodaj pieczarki, groszek, kasztany wodne, paprykę, cebulę i czosnek; smażyć, aż warzywa będą chrupiące.
Połącz sos sojowy i cukier; wymieszać z mieszanką warzywną. Gotuj przez 1-2 minuty. Zwróć wieprzowinę na patelnię. Dodaj ryż; gotuj przez 3-5 minut lub do podgrzania, od czasu do czasu mieszając.