Smażony ryż z groszkiem i marchewką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 338 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka imbiru, sos sojowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Orzechowy Dziki Ryż z marchewką i groszkiem, Pilaw ryżowy z marchewką, groszkiem i pietruszką, oraz Smażony Ryż Z Krewetkami I Groszkiem Śnieżnym.
Instrukcje
1
W garnku z ciasną pokrywką dodaj ryż i 4 szklanki zimnej wody. Włóż imbir i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć z ognia i odstawić na około 10 minut.
3
Podgrzej wok lub dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, wlać olej sezamowy.