Ryż Smażony Warzywami
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Warzywa smażony ryż może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, cukier, warzywa i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Ryż Smażony Warzywami, oraz Ryż Smażony Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć sos sojowy i cukier.
Podgrzać 2 Łyżki. olej roślinny w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać jajka i gotować, mieszając, aż tylko zestaw.
Przenieść do miski; wytrzeć patelnię.
Ciepło pozostałe 2 łyżki. olej w tej samej patelni.
Podsmaż czosnek i imbir przez 30 sekund.
Dodać ryż i sól; Stir-smażyć, aż zacznie chrupiące, 3 do 4 protokół.
Dodaj mieszankę sosu sojowego, szalotki i warzywa; smażyć na gorąco, o 5 protokół. Powrót jajko na patelni; stir-fry aż połączone.
Skropić olejem sezamowym i podawać.