Ryż Smażony (Sinangag)
Przepis smażony ryż (Sinangag) może zaspokoić Chińskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, jajka, szynka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Sinangag (Filipiński Czosnek Smażony Ryż), Czosnek smażony ryż / jak zrobić Sinangag, oraz Sinangag-Czosnek Kalafior Smażony Ryż.
Instrukcje
Ciepła 2 łyżeczki oleju na patelni; gotować jajka w gorącym oleju, aż zestaw, 3 do 5 protokół. Ostudzić i pokroić w cienkie wstążki; odstawić.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju na dużej patelni; smażyć czosnek w oleju, zacierania go podczas smażenia, aż jasnobrązowy i prawie chrupiące, o 5 protokół.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać, aż dobrze wymieszać z czosnkiem.
Dodać sos sojowy i ponownie wymieszać; gotować przez 2 protokół. Wymieszać szynkę do mieszaniny; gotować i mieszać kolejne 5 minut. Złożyć pokrojone jajko do mieszaniny i gotować, aż gorące, o 3 protokół.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.