Ryż Pachnący Kminkiem

Ryż Pachnący Kminkiem
Jeśli masz około 27 minut do spędzenia w kuchni ryż pachnący kminkiem może być spektakularny bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 10 porcji z 221 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga wody, masła, nasion kminku i soli. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 17%. Podobne przepisy obejmują Ryż Quinoan i czarny ryż o zapachu kminku, Ryż Quinoan i czarny ryż o zapachu kminku, oraz Pilaw Ryżowy Basmati O Zapachu Kminku.

Instrukcje

1
Rozgrzej masło na średnim ogniu w dużym rondlu. Gdy masło się rozpuści, dodaj nasiona kminku i smaż przez 1 minutę. Dodaj ryż i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
MasłoMasło
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ustaw ogień na wysoki i dodaj sok z limonki, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WodaWoda
SólSól
3
Dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj pod przykryciem przez 15 minut, aż woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn