Ryż kokosowy z mango i pistacjami

Ryż kokosowy z mango i pistacjami
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Ryż kokosowy z mango i pistacjami może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieczone, mleko kokosowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Kokosowo-Limonkowy Z Mango I Nerkowcami, Lepki ryż i mango ze słodkim sosem kokosowym (Khao neaw mamuang), oraz Slow Cooker wegański kokosowy Pudding ryżowy z mango i orzechami pistacjowymi.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki zagotować w dużym rondlu. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Wrzucić delikatnie z pozostałymi składnikami.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia45
Magazyn