Ryż Hiszpański
Hiszpański ryż może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Ta przystawka ma 195 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pimiento, kilka kresek gorącym sosem, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Ryż Hiszpański, oraz Ryż Hiszpański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Roztopić masło w rondlu o średnim, grubym dnie na średnim ogniu.
Dodaj ryż, cebula i zielony pieprz, i saute, aż ryż jest lekko rumiane i warzywa są zmiękczone, 8 do 10 protokół. Wymieszaj pomidory, pimiento, sól, cayenne i ostry sos. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić 20 minut, a następnie puch widelcem. Jeśli ryż jest miękki, ale zbyt soupy, gotować odkryte przez kolejne 5 protokół. Jeśli ryż jest suchy, ale nie jest jeszcze miękki, dodać 1/2 szklanki wody, przykryć i kontynuować gotowanie przez kolejne 5 minut, lub aż ryż jest gotowy.