Ryby Wędzone Crostini

Ryby Wędzone Crostini
Przepis wędzone ryby Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ogórki, oliwę z oliwek, jeśli używasz łososia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dip Z Wędzonej Ryby Z Pikantną Marynowaną Papryką I Rozdartym Crostini, Crostini Z Łososia Wędzonego, oraz Crostini Z Pstrąga Wędzonego.

Instrukcje

1
Połączyć pomidory, 1 łyżka. olej, sok z cytryny i cienko pokrojona bazylia w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.Tymczasem zbuduj średnio gorący ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do wysokości. Przyciąć ciemnozielone części z cebuli; rezerwy na inne użycie. Jeśli używasz dymki, przekrój je wzdłuż o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Cebulę ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Mżawka 2 Łyżki. olej i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem. Cebulę grillować, obracając od czasu do czasu, do miękkości, 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść na powierzchnię roboczą do ostygnięcia.
6
Posmaruj chleb z obu stron pozostałymi 4 łyżkami. olej; doprawić solą i pieprzem. Grubo posiekać grillowaną cebulę i dodać do miski z pomidorami. Grill chleb do tosty, o 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Tnij toasty na pół po przekątnej.
8
Rozprowadzić około 1 łyżki. ser na 1 stronie każdej połówki tostów. Wędzoną rybę równomiernie podzielić na wierzchu każdego tosta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby WędzoneRyby Wędzone
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Dodać ogórki do mieszanki pomidorów i cebuli; wrzucić do herbu. Łyżka nad wędzoną rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby WędzoneRyby Wędzone
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dekoruj małymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
11
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn