Ryby, małże i małże z białym winem i czosnkiem

Ryby, małże i małże z białym winem i czosnkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz małże, filety z halibuta, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Małże I Małże W Białym Winie, Małże i małże w białym winie {Cozze e Vongole}, oraz Wędzone małże i małże z bulionem z białego wina.
Instrukcje
Filety basowe w paski i filety halibuta pokroić w 2-calowe kostki (nie używaj tuńczyka ani łososia — nie pasują do gulaszu rybnego). Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną szalotkę, posiekany czosnek i suszoną pokruszoną czerwoną paprykę. Po ich jasnobrązowym kolorze (około 2 minut) dodaj pietruszkę, a następnie szybko Wrzuć rybę.
Dodać sól i pieprz do smaku. Gdy ryba jest lekko zabarwiona, dodaj małże i małże oraz białe wino. Przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu przez 5 minut (po otwarciu małży i małży gulasz jest gotowy). Dobrze?
Posypać posiekaną natką włoskiej pietruszki.
Podawać z kromkami włoskiego chleba o grubości 1/2 cala, smażonymi na oliwie z oliwek, na boku. To wszystko, zrobione.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.