Ryby i Brewis z rybą

Fish and Brewis with Scruncheons może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 73g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ciasta chlebowe, steki z dorsza, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), oraz Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls.
Instrukcje
Do garnka włożyć twardy chleb. Przykryj chleb kilkoma centymetrami chłodnej wody, umieść pokrywkę na garnku i mocz przez 8 godzin na noc.
Sól spłucz dorsza pod bieżącą zimną wodą; włóż do garnka. Przykryj ryby kilkoma centymetrami zimnej wody, umieść pokrywkę na garnku i mocz w lodówce 8 godzin na noc.
Dodać sól do namoczonego chleba i doprowadzić tylko do dusić na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Natychmiast odcedzić; przykryć, aby się ogrzać.
Rybę odcedzić i zalać świeżą wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta i płatki łatwo widelcem, o 20 protokół.
Ryby odcedzić; usunąć wszelkie kości. Rybę wymieszać z przygotowanym twardym chlebem.
Gotować i mieszać fatback na patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 10 protokół.
Wlać tłuszcz i kapie na mieszankę rybną i chlebową. Delikatnie wymieszać, aby połączyć; podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.