Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 226 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.58 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 432 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz filety z dorsza, musztardę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), oraz Kolumbijski chleb Yuca (Pan de Yuca) dla podobnych receptur.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.