Ryba Z Grilla W Sosie Pesto

Ryba Z Grilla W Sosie Pesto
Grillowana ryba z sosem Pesto to pescatarian przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 1024 kalorii, 76g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na $9.2 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, styl & design, happenings żywności i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pesto grillowane Tacos rybne z awokado Pico de Gallo, Ryba z grilla w sosie au Chien, oraz Grillowane żeberka z grzybami i sosem rybnym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn