Grillowana ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 222 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, sól, cytryna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Cała Ryba Z Grilla, Ryba Z Grilla, oraz Grillowane Tacos Rybne.
Instrukcje
1
Szczotka grill rack z oleju roślinnego lub sprayu z gotowania sprayu. Przygotować węgle lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Podgrzać do średniego ciepła, co zajmie około 40 minut na węgiel drzewny lub około 10 minut na grill gazowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Pokrój rybę na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rybę posmarować połową masła, posypać solą i pieprzem.
Umieść rybę na stojaku grillowym (jeśli filety rybne mają skórę, połóż Skórki bokiem w dół). Przykryć grill; gotować 10 do 14 minut, szczotkowanie 2 lub 3 razy z pozostałym masłem, aż ryba płatki łatwo widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.