Ryba w sosie z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, paprykę, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
1
Umieść rybę i paprykę w wyłożonej folią patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Pędzel z połową opatrunku. Broil 10 min. lub do momentu, gdy płatki rybne z widelcem i papryką będą chrupiące-delikatne, odwracając się po 5 minutach. i szczotkowanie od czasu do czasu pozostałym opatrunkiem. Przykryj rybę, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Paprykę pokroić na kawałki; umieścić w pojemniku blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać bulion z kurczaka i cebulę; przykryć. Zmiksować do puree; wlać do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.