Ryba w folii
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, whole 30 i peskatariańskich do swojej skrzynki z przepisami, ryba w folii może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 39 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 248 kalorii . Za 7,03 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 1 osoby. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorków koktajlowych, dietetycznego mountain dew, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ocenę super spoonacular wynoszącą 90% . Podobne przepisy obejmują Easy Fish Molee (południowoindyjski gulasz rybny z kokosem) , Shrimp and Asparagus Foil Packs with Garlic Lemon Butter Sauce i Fish Hunan Style .
Instrukcje
Umieść rybę na środku kawałka mocnej folii aluminiowej o wymiarach 20 na 14 cali.
Umieść pieczarki, pomidory, cytrynę i zieloną paprykę wokół ryby. Złóż brzegi oleju do góry; zalej rybę sodą. Złóż folię, aby szczelnie ją zamknąć.
Piecz w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.