Ryba w bulionie rozmarynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 8,79 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 48g białka, 10g tłuszczu i w sumie 527 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga szparagów, filetów mahi mahi, dodatkowego bulionu z kurczaka i gnocchi ziemniaczanych. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 85%. Podobne przepisy to Rosół Rybny, Rosół Z Ryb Adriatyckich, oraz Ryba W Bulionie Warzywnym.
Instrukcje
1
Posyp rybę solą i pieprzem. Na dużej żaroodpornej patelni brązuj ryby w 4-1 / 2 łyżeczkach oleju przez 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 6-8 minut lub do momentu, gdy ryba stanie się nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
W dużym rondlu smaż czosnek na pozostałym oleju przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj bulion, wino i pomidory; doprowadzić tylko do wrzenia. Ostrożnie dodaj szparagi, fasolę, gnocchi i rozmaryn. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 3-5 minut lub do miękkości szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Gnocchi
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Umieść rybę w czterech miseczkach do serwowania; łyżka mieszanki bulionu na wierzchu.
Ryby można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.