Ryba smażona w piekarniku
Ryba smażona w piecu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1659 kalorii, 143g białka, oraz 113g tłuszczu każdy. Na 16,88 zł / porcja, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz filety z pstrąga, sok z cytryny, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Piekarnik" smażone " ryby, Ryba Smażona W Piekarniku, oraz Piekarnik" smażone " ryby.
Instrukcje
Umieść ryby na stojaku brojlerów, który został pokryty nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Topy ryb posmarować 3 łyżkami masła lub margaryny.Pył z mąką.
Posypać papryką.Broil 5-6 cali od ciepła przez 5 minut lub aż ryba po prostu zaczyna brązowieć.
Połączyć sok z cytryny, pietruszka, sos Worcestershire i pozostałe masło; wlać na rybę.Broil 5 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.