Ryba pieczona z Coulis Kabocha
Pieczona ryba z Coulis Kabocha to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, grzyby portabella, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rybne Curry Z Kabocha Squash, Blue Corn Chip Crusted paluszki rybne z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Pieczona Zupa Kabocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby opłukać i osuszyć; kawałki ok.2 łyżeczek oliwy z oliwek.
Posypać lekko solą i pieprzem. Ustaw 10-do 12-calową nieprzywierającą patelnię z żaroodpornym uchwytem na dużym ogniu; gdy jest gorąco, Ustaw rybę na patelni i gotuj, aż lekko zarumienią się na dnie, 2 do 3 minut.
Przenieś patelnię z rybą do regularnego lub konwekcyjnego piekarnika 350 i piecz, aż ryba będzie ledwo nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 7 do 9 minut.
W międzyczasie opłucz i osusz grzyby; przycinaj i odrzucaj łodygi dla shiitakes (twarde łodygi kończą się tylko dla portabellas).
Pokroić grzyby na 1/2 cala kawałki.
W 8-do 10-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, mieszaj grzyby i czosnek w 1 łyżeczce oleju, aż grzyby utykają, około 5 minut.
Dodaj bulion, sos pomidorowy, i soja; dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż soja są miękkie do ugryzienia, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżkę szczypiorku.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Kopiec jedną czwartą mieszanki soi w środku każdego z czterech talerzy obiadowych. Top każdy kopiec z kawałkiem ryby, Pan-rumiane side up, i łyżka kabocha coulis równo wokół mieszanki soi. Delikatnie potrząśnij każdą płytką, aby wyrównać coulis.
Udekorować rybę pozostałą łyżką szczypiorku i w razie potrzeby rozsypać posiekaną bazylią na coulis.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.