Ryba pieczona z Coulis Kabocha

Ryba pieczona z Coulis Kabocha
Pieczona ryba z Coulis Kabocha to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, grzyby portabella, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rybne Curry Z Kabocha Squash, Blue Corn Chip Crusted paluszki rybne z czerwonym pieprzem Coulis, oraz Pieczona Zupa Kabocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryby opłukać i osuszyć; kawałki ok.2 łyżeczek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Posypać lekko solą i pieprzem. Ustaw 10-do 12-calową nieprzywierającą patelnię z żaroodpornym uchwytem na dużym ogniu; gdy jest gorąco, Ustaw rybę na patelni i gotuj, aż lekko zarumienią się na dnie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś patelnię z rybą do regularnego lub konwekcyjnego piekarnika 350 i piecz, aż ryba będzie ledwo nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 7 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W międzyczasie opłucz i osusz grzyby; przycinaj i odrzucaj łodygi dla shiitakes (twarde łodygi kończą się tylko dla portabellas).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
5
Pokroić grzyby na 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
W 8-do 10-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, mieszaj grzyby i czosnek w 1 łyżeczce oleju, aż grzyby utykają, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj bulion, sos pomidorowy, i soja; dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż soja są miękkie do ugryzienia, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżkę szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
SojaSoja
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
9
Kopiec jedną czwartą mieszanki soi w środku każdego z czterech talerzy obiadowych. Top każdy kopiec z kawałkiem ryby, Pan-rumiane side up, i łyżka kabocha coulis równo wokół mieszanki soi. Delikatnie potrząśnij każdą płytką, aby wyrównać coulis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Udekorować rybę pozostałą łyżką szczypiorku i w razie potrzeby rozsypać posiekaną bazylią na coulis.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn