Ryba hawajska z ananasem

Ryba hawajska z ananasem
Hawajska ryba z ananasem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bazylia, filety mahi mahi, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kawałki ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Z Ananasem Hawajskim, Kurczak hawajski z ananasem, oraz Zapiekanka hawajska z szynką i ananasem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Filety mahi mahi ułożyć na przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Mahi MahiFilety Mahi Mahi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Filety zalać sokiem z cytryny, posypać tymiankiem i bazylią. Każdy filet ułożyć ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
AnanasAnanas
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
4
Wlać mleko na patelnię, a nie bezpośrednio na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia48
Magazyn