Ryba cytrynowo-koperkowa z czerwoną kapustą i kminkiem na puree ziemniaczanym
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Cytryna i koperek ryba z czerwoną kapustą i kminkiem na puree ziemniaczanym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 416 kalorii, 39g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 7,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pieprz, szczypiorek, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Koperek Puree Ziemniaczane, Puree ziemniaczane z cebulą i koperkiem, oraz Puree kalafiorowe z koperkiem.
Instrukcje
Aby przygotować rybę, połącz pierwsze 4 składniki i natrzyj rybę. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.
Aby przygotować ziemniaki, umieść ziemniaki w dużym rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 12 minut lub aż bardzo miękkie.
Drenaż. Odstaw ziemniaki na patelnię.
Dodać mleko, szczypiorek, chrzan, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Trzymaj ciepło.
Aby przygotować kapustę, podgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i kminek; smażyć 3 protokół.
Dodaj jabłko, i smażyć 2 protokół.
Dodaj kapustę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; przykryć i gotować 5 minut lub tylko do miękkości. Trzymaj ciepło.
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 10 do 12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem.
Skropić sok z cytryny na rybę.
Podawać z ziemniakami i kapustą.