Ryż Okra

Ryż Okra
Ryż Okra jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, wody, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ryż I Okra, Patelnia Okran i ryż, oraz Dziś Kolacja: Ryż Z Okrą.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Hojne Szczypty Garam MasalaHojne Szczypty Garam Masala
2
Odcedzić smar i odstawić do późniejszego użycia. Boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
W tej samej patelni, podsmażyć cebulę w niewielkiej ilości zarezerwowanego tłuszczu boczku na średnim ogniu do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Hojne Szczypty Garam MasalaHojne Szczypty Garam Masala
4
Dodaj pokruszony boczek, pokrojoną okrę i rosół z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż okra będzie miękka i rozpada się, o 15 protokół. Wymieszać z ryżem i wodą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub do puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn