Rustykalna Tarta Z Dyni

Rustykalna Tarta Z Dyni
Rustykalna tarta z dyni to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego imbiru, puree z dyni, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, Rustykalna Tarta Orzechowa, oraz Rustykalna Tarta Owocowa dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn