Rustykalna Tarta Cebulowa Vidalia

Rustykalna Tarta Cebulowa Vidalia
Rustykalna tarta cebulowa Vidalian może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, cebulę vidalian, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rustykalna Tarta Cebulowa, Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, oraz Rustykalna Tarta Z Figami, Cebulą I Gruszką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę i dalej 3 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni. Poklepać lub przetoczyć w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieść piecrust na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Pędzel z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Posypać 1/2 szklanki sera w środku skorupy. Łyżka mieszanki cebuli nad serem, pozostawiając granicę 2 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać cebulą. Fold piecrust granicy w górę i na cebuli, plisowanie jak iść i pozostawiając 4-calowy szeroki otwór w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Umyj skórkę z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Piec w 425 na dolnej półce piekarnika 17 do 19 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
11
Rustykalna tarta cebulowa Vidalia z tymiankiem: zastąp posiekany świeży tymianek rozmarynem. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vidalia CebulaVidalia Cebula
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn