Cytrynowe Bezowe Babeczki Niespodzianka

Cytrynowe Bezowe Babeczki Niespodzianka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj babeczki niespodzianki z cytryną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cytrynowe Malinowe Babeczki Niespodzianka, Cytrynowe Babeczki Bezowe, oraz Cytrynowe Babeczki Bezowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, przy użyciu wody, oleju i całych jaj. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne. Z końcem drewnianego uchwytu łyżki wykonaj głębokie, 3/4-calowe wgłębienie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu. Łyżka lemon curd do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
JajkoJajko
Ciasto MixCiasto Mix
BabeczkiBabeczki
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Torby ZiplocTorby Ziploc
PiekarnikPiekarnik
3
Wytnij końcówkę 3/8 cala z jednego dolnego rogu torby. Włóż końcówkę torby do otworu w każdej babeczce; wyciśnij torbę, aby wypełnić otwór.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
4
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 232°. w rondlu 1-quart, wymieszać cukier, 1/4 szklanki wody i soli. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
5
Podgrzać do wrzenia. Gotuj około 8 minut, bez mieszania, do 114° na termometrze cukierkowym; usuń z ognia. W średniej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Gorący syrop cukrowy wlać cienkim strumieniem na białka, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów. Beat in vanilla. Łyżka bezy do dekorowania torby wyposażona w otwartą końcówkę # 6. Wrzuć bezę na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
BabeczkiBabeczki
WaniliaWanilia
7
Umieść babeczki na prześcieradle.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec 2 do 4 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn