Rustykalna Szarlotka z suszonymi wiśniami może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jeśli masz masło, sól, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka Z Suszonymi Wiśniami, Szarlotka z orzechami laskowymi i suszonymi wiśniami, oraz Sałatka z Frisée i jabłkami z suszonymi wiśniami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby przygotować skórkę, włóż mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, cukier granulowany i sól do miski robota kuchennego i pulsuj 3 razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj masło i pulsuj około 12 razy, aż uzyskasz żwirową konsystencję kursu. W małej misce połączyć maślankę i wodę z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszankę maślanka-woda i pulsować 3 do 5 razy więcej, aby połączyć. Wkleić ciasto w 4-calową okrągłą i owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Wstawić do zamrażalnika na 10 minut lub przedłożyć i przechowywać w lodówce do 1 dnia.
6
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i przygotuj nadzienie. Rdzeń jabłka i pokroić je w plastry 1/4 cala. W dużej misce wrzucić plastry jabłka z sokiem z cytryny.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto na duże koło o średnicy około 9 cali. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i udekorować ciasto wałkiem do ciasta, przenieść na przygotowaną blachę do pieczenia. Jeśli ciasto pęknie, załatać go palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
9
Ułóż mieszankę jabłek w Kopcu na środku ciasta, pozostawiając granicę od 1 do 2 cali. Wchodzisz na granicy nad wypełnieniem. Pokryje tylko częściowo wypełnienie i nie musi być równe.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Piec ciasto w temperaturze 425 stopni F przez 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F, utrzymując ciasto w piekarniku przez cały czas i piec przez kolejne 40 minut, aż jabłka będą miękkie, a skorupa będzie złotobrązowa.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
W małej misce wymieszaj miód i wrzącą wodę, aby uzyskać szkliwo. Gdy ciasto jest zrobione wyjąć go z piekarnika i szczotkować miód glazury na całej górnej części owoców i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić.
13
Pokroić na 6 klinów i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.