Runzas II (Bierocki)

Runzas II (Bierocki)
Runzas II (Bierocks) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka glutaminianu sodu, cebula, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Allrecipes ma 63 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Runzas, Nebraskan Runzas, oraz Vegan Runzas.

Instrukcje

1
Rozmrożone ciasto chlebowe podzielić na 6 kawałków i zwinąć w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek Mrożonego Ciasta Pełnoziarnistego, RozmrożonegoBochenek Mrożonego Ciasta Pełnoziarnistego, Rozmrożonego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Podsmażyć cebulę w dużym rondlu, aż rumiane; dodać wołowinę i gotować, aż wołowina traci swój czerwony kolor (overcooking wołowiny spowoduje Runzas być bardzo suche). Wymieszać z kapustą i MSG, przykryć i parować, aż kapusta zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
MsgMsg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Wyjąć mieszaninę wołowiny / kapusty z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Zwiń każdą kulkę ciasta w kwadrat 5 x 5 cali. Wypełnij środek każdego kwadratu z około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny. Przynieś przeciwległe rogi kwadratu ciasta i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść gładką stronę w dół na lekko nasmarowanej blasze ciastek i lekko spłaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
8
Wyjąć z piekarnika i masło wierzchu każdego ciasta, jak tylko wyjdzie z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn