Runzas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Runzas spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 343 kalorie, 15g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, jajko, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Runzas, Nebraskan Runzas, oraz Vegan Runzas.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać mieloną wołowinę i cebulę, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiane, i już nie Różowy.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Kapustę wymieszać i doprawić 1 łyżeczką soli. Nadal gotować i mieszać, aż kapusta będzie miękka, o 20 więcej minut. Odstawić mieszaninę do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać ciepłą wodę i masło.
Połącz suche mleko w proszku, cukier, 1 1/2 łyżeczki soli i drożdże w innej misce; wymieszaj z masłem.
Dodaj jajko i stopniowo mieszaj z mąką, 1/2 szklanki na raz, aż ciasto będzie gładkie.
Ciasto rozwałkować do grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni; pokroić w kwadraty 4-calowe. Miarka mieszanki wołowiny do każdego kwadratu ciasta. Przynieś rogi kwadratu ciasta razem na górze i szczypać rogi razem do uszczelnienia.
Umieścić na blasze do pieczenia, szew stronie w dół. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną wołowiny i ciasta. Rolki przykryć wilgotną szmatką i pozostawić do wyrośnięcia na 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 20 minut.