Runda 2-Trzywarstwowy Dip Fasolowy
Runda 2-trzywarstwowy Dip fasolowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz fasolę, fasolę cannellini, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Indian 7 Layer Dip, Siedmiowarstwowy Dip Fasolowy, oraz 7 Warstw Bean Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż kliny pita na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, aż chrupiące, o 10 protokół.
Niech ostudzić całkowicie w małej misce, połączyć Serek i skórka z cytryny i wymieszać, aż będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę twarogu na dnie średniej miski do dipów. W misce robota kuchennego, połączyć czerwoną fasolę, zastrzeżone dressing i obfite szczypta soli i pieprzu, i puree, aż będzie gładka. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżek wody do cienkiej.
Rozłóż puree z fasoli na mieszance z serem śmietankowym.
Połącz zarezerwowaną toskańską fasolę z czerwoną cebulą i łyżką na wierzchu puree.
Podawać z grzanymi chipsami pita na boku.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieść kiełbaski na grillu i gotuj przez 20 do 25 minut, obracając co 4 do 5 minut. W dużej misce ubijamy oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, czosnek, włoską przyprawę, sok z puszki pomidorów i doprawiamy solą i pieprzem. Rezerwa 3 łyżki sosu dla rundy 2 przepis trzy
Dodać fasolę pokrojoną w kostkę pomidory, bazylia i wrzucić do herbu. Rezerwa 1 szklanka mieszanki fasoli dla rundy 2 przepis trzy
Pozostałą fasolę podajemy z grillowaną kiełbasą.